Om oss

Om C1 Pro AB

SFKM - Skandinaviska förbundet komplementärmedicin

För er och vår säkerhet är C1 Pro AB medlem och försäkrade genom SFKM Komplementärmedicin, Massage, Friskvård och terapeuter. Du kan också gå in på deras hemsida om du undrar mera om vad detta innebär.

http://www.sfkm.nu

https://sfkm.bokadirekt.se/

SFKM är ett växande yrkesförbund som har funnits i drygt tjugofem år.

Idag är vi Sveriges näst största förbund inom naturlig friskvård. SFKM kvalitetssäkrar och ger ökade möjligheter att utvecklas inom hälsa och komplementärmedicinska terapier. Vi växer stadigt och enskilda terapeuter med olika yrkesinriktningar i komplementärmedicinska behandlingsmetoder är medlemmar hos oss.

Om oss anställda och ägare

Linda Vigvinter

Vigvinter_web

Jag är utbildad Friskvårdskonsult/Hälsopedagog och har arbetat i 7 år med rehabilitering av långtidssjukskrivna. Genom jobbet har jag fått stora erfarenheter av diskbråck, whiplashskador och fibromyalgi.

Men jag har inte bara sett andras lidande. Genom livet har jag själv samlat på mig en rad egna erfarenheter då jag lidit av skolios och mekanisk bäckendysfunktion med mycket värk i rygg och nacke som resultat.

När jag kom i kontakt med AtlasPROfilax® och genomgick en behandling, kände jag genast att värken i nedre delen av ryggen gav med sig. Under det följande året så minskade all värk i kroppen med över 80% och fortsätter succesivt att minska. Jag kan numera träna Karate och löpträna igen vilket för mig var helt otänkbart innan min atlafprofilaxbehandling 2013.

Givetvis blev jag helt såld på denna behandling, jag vet att den fungerar och jag vill hjälpa andra. Sedan 2014 är jag certifierad Atlasprof®.

 

Mikael Vigvinter

Mikael VigvinterUtbildad biomedicinsk analytiker.