Ion-Silver

 

Ion-silverC1 Pro AB är återförsäljare av Ion Silvers populära produkter så som Kolloidalt silver, MSM-Metylsulfonylmetan, EMS samt gluko/max m.m.

Ion Silver är marknadsledande inom kolloidalt silver (IONOSIL), kosttillskottet Lignisul MSM, fodertillskottet Alavis MSM, glukosaminsulfatet GLUKO/MAX, samt hudserien EMS som består av en créme och en salva. Vi har även en silversalva och silverlotion som riktar sig till användning på djur.

Bland våra varumärken finner du Lignisul MSM för människor samt Alavis MSM för djur. De har egen produktion av kolloidalt silver som marknadsförs under varumärket IONOSIL. GLUKO/MAX är en produkt som består av rent glukosaminsulfat som är känt för att underhålla kroppens smidighet. De marknadsför även salvor och lotion som bygger på de goda egenskaper som MSM och kolloidalt silver har!

Morotsliv har skrivit en bra blogginlägg om kolloidalt silver som jag verkligen kan rekommendera.

För människor

För människor kan vi erbjuda Kolloidalt silver (Ionosil), Lignisul MSM, Gluko/Max, EMS-creme, EMS-salva samt Humiforte plus.

Följ oss också gärna på Facebook.

För mer information om dessa produkter hänvisar vi till www.ion-silver.com du kan också med fördel gå med i Kolloidalt Silver 2.0 på Facebook om du har specifika frågor.

Artikel från Sporthälsa kan läsas här.

psoriasis

emscreme_o_salva

LIgnisulFör djur

För djur kan vi erbjuda Kolloidalt silver (Ionosil), Alavis MSM, Silversalva samt silver liniment. Dock kan tilläggas att alla dess produkter fungerar precis lika bra på människor som på djur, doseringen blir dock lite annorlunda, men innehållet är detsamma och precis lika effektivt som för människor.

KS på häst

KS på djur

Alavis dos

Underbild_2

Glukomax

%d bloggare gillar detta: