Kundberättelser

Några av våra kunder delar med sig av sin upplevelse med atlasbehandlingen.

Atlasbehandling för besvär med stel nacke, axlar och rygg. Samt återkommande nackspärr.

Lisa Stenvinkel berättar om hur hon kom till mig akut för atlaskorrigering. Hon hade svårt att sova, ont i nacke, axlar och rygg. Samt nackspärr ca 1 gång i månanden. Här är hon ca. 6 mån senare.

Atlasbehandling vid besvär som skolios, migrän, stel nacke, inflammation.

Branislav och han syster behandlades för besvär som skolios, migrän, stel nacke, inflammation. Här berättar han om sin upplevelse ca 3 mån senare.

AtlasPROfilax vid besvär med spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk.

Filip kom till mig med problem som spänningar i nacke och axlar som gick över till spänningshuvudvärk. Här berättar han om sin erfarenhet med Atlasprofilax.

Atlasbehandling vid besvär med snett bäcken, höger ben var kortare och falsk ischias.

Lysa Galafres är yogainstruktör och hade problem med att bäckenet var snett, höger ben var kortare än vänster samt falsk ischias till och från. Här är hon bara 3 veckor senare då hon skulle flytta utomlands.

Atlasbehandling mot nackspärr, ont i höft och restless legs besvär

Ulrika kom till mig och hade problem med flera saker så som återkommande nackspärr, ont i höften, restless legs, sömnproblem. Hon hade många kuddar i sängen, vaknade alltid varje natt och fick gå upp.
Här är hon på sitt återbesök 6 veckor senare.
Nu är i princip allt detta antingen borta eller mycket bättre.

Atlaskorrigering vid migrän, huvudvärk och nackspänning.

Veronica Silvstedt kom till mig för 10 mån sen och hade svåra problem med migrän 1-2 ggr/mån så hon var sängliggandes och behövde hjälp med barnen. Hon har inte på dessa 10 mån haft en enda attack sen dess. Lite spänning i nacken och huvudet någon gång, men även detta lättar med uppföljningsmassage.

Besvär med nacke, bröstrygg och ländrygg/höft.

Magnus är som många andra som kommer till mig. Har en del besvär, känner sig lite sned i kroppen och kommer på en behandling. När han sen kommer på ett besök drygt 4 mån senare så har han glömt det mesta han hade problem med, så jag fick nästan påminna honom. Kroppen har en fantastisk förmåga att självläka och glömma gamla besvär och anpassa sig till sitt nya förhållningssätt om man ger den de rätta förutsättningarna.

Här berättar han om sin atlaskorrigering för sina besvär med ont i nacken, bröstryggen och ländrygg/höft. 

AtlasPROfilax vid skolios och ont i ryggen.

Karin har haft problem med ryggen sen hon var 6 år och en ganska rejäl skolios. Från början hade hon varit 162 cm lång men när hon kom till mig för en atlasbehandling var hon 157 cm lång. Efter 3 v var hon hela 3,5 cm längre.  Här berättar hon om detta.

Atlaskorrigering vid besvär med ischias och whiplash.

Sune kom till min mottagning då han hade besvär med ischias och en gammal whiplashskada. Här är han 6 mån senare och mår mycket bättre. Innan sin atlaskorrigering kunde han inte köra sin bil från Solna i Stockholm till Trosa utan att stanna bilen och gå ut och röra på sig flera gånger. Nu gör han detta strålande fint!

Atlasbehandling vid huvudvärk och migrän samt benhinneinflammation.

Här berättar Belmin LogoFotbollsspelare i AIK om sinAtlasPROfilax behandling mot sin huvudvärk, migrän och ländryggsbesvär. Samt även problem med benhinnorna.

Det roliga är att när han kommer till min mottagning har han kinesio tape, som sjukgymnasten satt dit, på de flesta ställena på kroppen och får ta bort dessa. När han sen kommer på återbesöket har han inte en enda tejp bit på sig och mår bra!

Atlasbehandling vid besvär med ländrygg, olika långa ben och obalans i kroppen.

Anders Paulsson, mycket duktig och framgångsrik saxofonist kom för Atlasprofilaxbehandling för besvär som ländryggsvärk, olika långa ben, snett bäcken och allmän obalans i kroppen. Trägen vinner och nu är han på en fantastik bättringsväg än han varit på 20 år.

Dr. Mike Mew on sin AtlasPROfilaxbehandling.

När C1 Pro var i Tyskland på det årliga mötet för alla Atlasprofs hade vi besök av Odontolog Dr. Mike Mew som berättade om vår kroppshållning, käkar och hur vi andas m.m. Och han hade en spännande tanke också kring käkar, tänder och hur AtlasPROfilax kan kanske vara med och påverka. När han var där fick han en AtlasPROfilax behandling. Här berättar han om denna upplevelse.

AtlasPROfilax mot obalans i kroppen, nackvärk, knävärk och ont i fötterna.

Birgitta berättar om hur hon haft ont i knäna, nacken, fötterna och hur hon tidigare satt snett på hästen. Men nu sitter rakt och mår mycket bättre.

Atlasbehandling efter en skada i Gladiatorerna, Ryggskott, Nackvärk och Ryggvärk.

Här är Andreas som berättar om en olycka han hade när han var med i Gladiatorerna för ca. 2 år sen. Han var hos flera läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster men fick inte den hjälp han behövde. Han kom till mig för snart 6 mån sen och mår idag mycket bättre, sover och kan träna som han kunde innan olyckan. Här kan ni med hans egna ord höra vad han tycker om sin AtlasPROfilax behandling. Innan hade han mycket ryggvärk, flera ryggskott, ont i nacken, kände sig konstig när han försökte träna, kunde inte sitta som vanligt på jobbet och inte heller på en stol när han kom till mig på mottagningen. Men bara 3 dagar senare blev han mycket bättre och fortsätter bli bättre. Lycka till nu Andreas framöver!

Atlaskorrigering mot Huvudvärk, migrän, nackvärk, ryggvärk m.m.

Sara berättar om sin AtlasPROfilax behandling innan sin atlaskorrigering hade hon bl. a problem med huvudvärk, nackvärk, migrän, ont bakom ögat, ont i handleden, klickande käke, allergi m.m. Hon kunde inte sitta i skolan på en tenta i 4 timmar utan att känna det som om nacken skulle gå av. Nu klarade hon tentan som ingenting.

Atlasbehandling mot huvudvärk och spänd nacke och axlar

Jan berättar om hur han haft huvudvärk i över 50 år, värk och spänningar i nacke axlar som nu är borta. Och som bonus blev han också av med sina knäbesvär.

AtlasPROfilax mot Lenas onda nacke och rygg som blev bra efter en hästolycka.

‪Lena berättar om sin onda rygg och nacke efter en hästolycka på 90-talet. Hon är nu smärtfri i rygg och nacke, hon har inte tagit en värktablett sen sitt första besök hos mig för mer än 3 mån sen. Inte heller haft en enda huvudvärk. Dock hade hon en ny hästolycka för 2-3 v sedan och har fått behandling för denna och mår även efter den numera mycket bättre.

Atlasbehandling vid bilolyckor och ländryggsbesvär samt svanskota bekymmer

Tina berättar om sin onda ländrygg och nacke efter en bilolycka samt efter att hon ramlat i trappen som gravid.

Atlaskorrigering mot ländryggsbesvär och stel nacke

Michael berättar om sina ländryggsproblem och stel nacke.

Atlaskorrigering mot ryggvärk och migrän

Pernilla berättar om sin ryggvärk och migrän.


 

Några före- och efterbilder på klienter.

Detta är Lotta som hade ont i ryggen, nacken och ute i höfterna. Hon mår nu toppen hälsar hon.

Detta är Andreas som kom efter en olycka då han var med som utmanare i Gladiatorerna och inte kunde fortsätta tävla.

Här är Martin som kände sig lite ”sne” i kroppen. Jag tycker bilderna talar för sig själva. Han hade också ont i nacken och bäckenet/höften. Men mår idag bättre. Han hälsar också att hans Yoga går mycket bättre.

Här är Isabel, hon har sen hon varit liten haft ont i axeln och fått domningar i armen när hon sover, hon var med om en bilolycka 2 v innan behandlingen också och fick då mycket nackvärk och kunde inte sova alls bra på grund av detta. Här är bilder på före, efter och sen nästan 6 veckor senare. Hon är idag helt smärtfri, sover hela natten och domningarna är också borta.

Detta är Jan B som hade problem med huvudvärk, ländryggsbesvär och ont i nacke axlar.

Detta är Kalle som inte hade några problem men vill öka sin prestationsförmåga och skall deltaga i maraton till sommaren.

Här är Jan, bilder på direkt före och efter. Han hade besvär som ont i nacken och musarm. Detta är på samma dag och ni ser vilken fin hållning han fick av sin AtlasPROfilax behandling.

Här är Lars före och direkt efter sin behandling. Han har/hade problem med kramp och ont i höger ben och lår muskel. Men är nu mycket bättre och blir hela tiden bättre.

AtlasPROfilax for disc protrusion neck and back pain – speaking in Russian

Dmytro talks about his treatment with AtlasPROfilax in Russian. He had problems with disc protrusion, back pain, neck pain, stiffness, tingles in the arm and more.

SparaSpara

%d bloggare gillar detta: