Varför inga klipp i mina filmer på youtube? Extra stort tack alla fina kunder som pratar för mig!

Lysa Galafres är yogainstruktör och hade problem med att bäckenet var snett, höger ben var kortare än vänster samt falsk ischias till och från. Här är hon bara 3 veckor senare då hon skulle flytta utomlands.

Varför inga klipp i filmen?

Jag vill gärna berätta hur jag gör när jag spelar in mina filmer.

Jag frågar alla som har en mycket positiv erfarenhet om de vill berätta om detta på film hos mig, då detta är den enda marknadsföring jag gör så är detta viktigt för mig. Ingen får betalt eller blir regisserad vad de skall säga.

Jag klipper inte heller i mina filmer så man kan se att det är inget som är editerat eller förändrat. Detta gör också att det blir en ärlig rak känsla och ibland ser man även deras  nervositet.
För mig är det viktigt att man verkligen kan lita på det som sägs och att dessa människor pratar ärligt och rakt. Lysa i detta fallet flyttade nu utomlands och har alltså inget att vinna på att spela in detta, mer än min eviga tacksamhet och fina reklam.

Så med detta vill jag tacka ALLA mina kunder som pratat frivilligt och ärligt på alla mina oklippta filmer som jag lägger ut på youtube och sociala medier.

TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: