Vad är lyx för dig?

Varje dag är jag tacksam för det jobb jag har och varje dag jag går till jobbet har jag de absolut bästa av kunder. Tänk er själva när 95-98% av alla du har på din mottagning är glada och mår bättre i sin vardag? Hur mer välsignad kan man då vara?

Att jag är fullbokad de dagar jag är där 2-6 veckor framåt beroende på tid på året, typ av behandling anser jag vara ett lyxproblem.

Men, någon enstaka gång så får man det där lilla extra av någon som råkar vara lite extra tacksam och förgyller din vardag med något extra fint. Och igår var en sådan dag. Jag behandlade en kund som var så tacksam att jag fick idag en av de vackraste blombuketter skickat hem till mig med bud.

Så vad är då lyx? I min värld är LYX tid, för tid är pengar och vi har inte obegränsat med tid. Så när någon tar sig tid att laga extra mat från grunden, plocka svamp och ge bort, göra egen sylt m.m. sådant som tar tid, ja då är det för mig LYX att få ta del av detta eller att få ge bort dessa saker. För ärligt, hur dyr en present än är så kan man ju ”köpa sig fri” men ingen kan köpa sig hur mycket tid som helst. Så när jag får saker som är hemgjort, hemlagat uppskattar jag detta mest av allt.
Sen kommer vi till en annan lyx som jag inte är så bortskämd med. Jag bara ÄLSKAR blommor! Att få blombuketter av alla de slag är lyx för mig! Det är något man tyvärr betalar massa för, de står ett par veckor och sen är det över. Som att kasta pengar i sjön, något man kanske inte gör så ofta och inte på sig själv. Så när jag får blommor blir jag extremt och extra glad, då detta är något jag i princip aldrig köper mig själv eller har hemma.

Så med detta vill jag tacka er alla mina kunder, ni är verkligen underbara. Ni gör mitt jobb till LYX då ni alla visar er tacksamhet, glädje och välmående.
Ha nu en underbar helg, för det har jag. Nu skall jag ligga lite på min nya IR-värmemadrass som jag just fått in och utvärderar för att kunna sälja på mottagningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: