Vad skiljer C1 Pro PEMF/IR-madrass från andra märken?

Vi på C1 Pro får ofta frågor vad som skiljer våra madrasser från andra konkurrenters madrasser.

Infraröd Madrass Fotoner och PEFM

Våra madrasser är verkligen ”fullmatade” med extra allt.
De innehåller:

  • PEMF (Pulse Electro Magnetic Field) (7,8 Hz)
  • Infraröd värme från ca 30-70 graders värme
  • Fotoner (Rött ljus terapi)
  • 3 olika stenar: Ametist, Turmalin och Jade sten.
  • Silikon hölje över vår kopparvajer (till skillnad från teflon som många har)
  • Aluminium avskärmning för elektromagnetiska fält
  • Gjort av naturliga material och känns inte plastigt

Läs mera om just våra madrasser och vad som gör dem så speciella

Så vad tycker då våra kunder om våra madrasser?

Läs mera här!

Jag har ju haft kronisk värk och psoriasis över i stortsett hela kroppen. Min smärta är väldigt mycket mindre och psoriasisen är istort sett helt borta. Det är svårt att sätta ord på det men jag är så lycklig.Känns som jag börjar få ett lytt liv.

Jag har lovordat din madrass så du kommer nog få en del beställningar om mina vänner får tummen ur 😅

Jag skulle vilja hjälpa så många. Tack för att du finns!!

~Michael Dahlby~

När jag spenderat en hel dag med att klippa gräsmattan och är extremt trött och öm i ryggen, lägger jag mig bara på min madrass i 45 min så är jag som ny igen.

~Hans Segerpalm~

Min hälsa är extra belastad pga min övervikt och Lipödem och jag har i många år sökt efter olika lösningar.
Efter 4 år som ägare av BEMER fick tyvärr ingen märkbar skillnad, så gav jag bort den till min mor och jag bestämde mig för prova Lindas madrass istället.

Efter 2 -3 dagars användning märkte jag att mina lipödemkuddar på knäna minskade och jag kände mig väldigt lätt i kroppen. Jag brukar ha värk annars men den var borta
Vid en förkylning använde jag den som bastu och tyckte att det påskyndade läkningsprocessen

Svullnaden jag har i kroppen minskar de dagarna jag använder madrassen.
Den gör att jag känner mig lättare, sover bättre
Jag älskar att somna på den och rullar av den när jag vaknar (fördelen med att vara singel med dubbelsäng)
Den är lätt plocka undan då väska finns
.

Jag har inte varit på lymfmassage sedan jag köpt madrassen så inköpet har redan gynnat min plånbok.

~Goranka Stjernström~

Jag hade letat länge efter en infraröd madrass som kändes helt rätt. Problemet var att jag inte hittade en som innefattade alla funktioner jag letade efter, och jag ville inte pussla med flera olika madrasser för att uppfylla mina önskemål. Men skam den som ger sig, hos C1 Pro AB hittade jag till slut vad jag letat efter, och lite till!
Jag är så otroligt nöjd och glad över madrassen och rekommenderar den varmt!

~Josephine~

Det har tagit lite tid att lära känna den och experimentera. Och under tiden har det gått lite i vågor för mig. Oftast har jag ÄLSKAT den. Den gör mig lugn och avslappnad och varm o go. Men sen ibland så vet jag inte om den gör så mycket. Men tillslut har jag landat på att den är riktigt bra! 🙏 ✨ Den får mitt nervsystem att varva ner och gör mig avslappnad och lugn. Vilket är preciiiis vad jag behöver.
Så ja jag gillar det och kan rekommendera den! 🙂

~Rebecka~

%d bloggare gillar detta: