Passa på och förbeställ din madrass innan prishöjningen!

Vi har haft tur, våra egna madrasser har varit oerhört populära och uppskattade. Så pass att vi har nya på väg in!

Liten behållare med magnet medföljer din madrass så du kan se PEMF funktionen fungera.

Vårt problem är att frakten har mer än fördubblats i både kostnad och tid. Detta betyder att vi hoppades på att ha vår nya sändning här senast i december (egentligen november), men som läget ser ut just nu kanske vi inte ens har dem här förrän efter årsskiftet.

Vad betyder detta för mig, tänker du kanske?

Jo, våra ”stora” madrasser har varit slutsålda i snart över 2 mån och våra ”mellan” madrasser finns bara ett ytterst fåtal kvar av.

Med de saker som uppstått ovan så kommer vi nästa år att höja priset på våra madrasser väsentligt.

För er som försökt köpa vår stora madrass till vårt extremt förmånliga pris så kommer vi därför erbjuda er att ni kan förbeställa/reservera en madrass och så fort de kommer in så meddelar vi er om detta och ni får också då köpa denna till det ”gamla” priset SEK 5 500:- (+frakt)
Men du får skynda dig, nästa leverans efter denna kan ju då tyvärr dröja till April 2022 någon gång och då till det ”nya” priset.

Så skynda fynda! Reservera dig en madrass idag. Maila oss info@c1pro.se ! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!
Här kan du också läsa mer om varje funktion i våra madrasser och varför de är så bra, samt lite studier och forskning bakom dessa. https://c1pro.se/pemf-ir-madrass/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: