Nytt sammarbete med Gaia Massage!

Vi på C1 Pro AB älskar ju samarbeten som gynnar alla parter. Nu har vi möjligheten att erbjuda dig massage på mottagningen i Arninge/Täby Leverantörsvägen 2, 2tr på Onsdagar av Charlotte Grönlund som är diplomerad massör med specialinriktning på lymfan och lymfsystemet.
Passa på att boka en tid till henne redan idag, hennes tider försvinner nog ganska fort.

Här är en presentation från henne själv:

Hej,

Charlotte Grönlund

Jag heter Charlotte och är terapeut på Gaia massage, utbildad massageterapeut från Axelssons institut med inriktning mot lymfmassage. Med min breda kunskap kring olika typer av massagebehandlingar, så kan jag säkerställa att jag hittar den massagebehandling som just du behöver.

Med stor passion för att hjälpa dig till ett sundare lymfsystem, så är min specialinriktning just olika typer av lymfbehandlingar. Exempelvis kan du på Gaia använda en vibrationsplatta och fascia vibes, jag behandlar med koppar samt ger dig individuella råd kring kost och motion. Allt för att stötta utrensning och få igång ett bättre flöde.

Varför är lymfan så viktig?

Jo, den rensar kroppen på̊ allt överflödigt som inte ska vara kvar i kroppen; vätska, gifter och annat som muskler och vävnader utsöndrar. Vi är helt beroende av att lymfflödet flödar, annars blir vi svullna, trötta och håglösa. Inte så konstigt med allt skräp som blir kvar i kroppen! Lymfmassage och olika former för manuellt lymfdränage, hjälper ditt lymfflöde att strömma igen – en riktig detox på̊ sitt sätt! Knutar och fibroser löser vi upp så att din kropp kan rensa bort det som inte ska vara där.

För att göra all behandling så skonsam och läkande som möjligt, så använder jag endast ekologiska produkter från våra svenska, norrländska skogar. Jag samarbetar med C/O Gerds från Jokkmokk med produkter baserad på svenska bär och växter.

Övriga behandlingar jag erbjuder på Gaia Massage är:

  • Klassiska svensk massage är en väl beprövad metod där terapeuten använder sig av olika handgrepp för att bearbeta kroppens mjukvävnader, det vill säga muskler, bindväv, senor och ligament.
  • Behandlande massage är till för dig som har stelheter och smärta i dina muskler, ligament och leder till följd av snedbelastningar, exempelvis till följd av träning eller felaktiga kroppsställningar.
  • Lymfmassage / manuellt lymfdränage är en följsam och mjuk behandling som utförs på ett mycket specifikt sätt längs lymfsystemets banor, har som syfte att stimulera lymfans aktivitet. Det gör stor skillnad för att kroppen ska återfå sin ”lätthet” och mer aktiva känsla igen.
  • De-stress massage är en så kallad taktil behandlingsform som består av en mjuk och följsam beröring som får ditt nervsystem att slappna av.
  • Hot Stone massage. Jag använder handplockade lavastenar som jag värmer upp och masserar med välgörande oljor och hetta. Mycket avslappnande och livgivande genom stenarnas djupa energi.
  • Barn & ungdomar är extra varmt välkomna till mig på Gaia massage. Alltid ungdomspriser!
  • Hembesök Har du inte möjlighet att komma till mig på salongen? Ingen fara – då kommer jag till dig.

Varmt välkommen att boka på gaiamassage.se. För inspiration och olika typer av erbjudanden tipsar jag om att följa mig på FB och Insta @gaiamassagesweden.

Ps. Självklart utför Charlotte även alla sina massager på C1 Pro PEMF/IR-madrass. Ds.

Gå hit för att köpa din idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: