C1 Pro på harmoniexpo-online

I helgen (27-28 mars kl. 10-18) är det årets friskvårdsmässa – Harmoniexpo och som ni säkert förstår är den Coronaanpassad så den är online i år. Detta är ju en fördel för alla er som inte kan eller har möjlighet att annars ta er till Sollentuna i Stockholm.
Självklart kommer C1 Pro AB att vara där och i första hand kommer vi där erbjuda försäljning av våra egna PEMF-IR madrasser. Du hittar oss här om du är nyfiken: https://online.harmoniexpo.com/utstallare/atlaslinda-c1-pro-ab/

Hoppas vi ses i helgen! Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: