Tips och råd efter Atlaskorrigering!

Min kollega Py Öberg – Atlasprof har skrivit en superlista på tips hur man kan följa upp sin Atlasprofilaxbehandling. Här är den!

Se gärna också  www.atlasprofilax.ch/se för mer info om AtlasPROFilax.

När du har gjort en AtlasPROfilax så behöver kroppen all hjälp den kan få för att läka sig så bra som möjligt. Vissa kunder kommer med flera sjukdomar och långvarig värk, de behöver mer stöd och hjälp efteråt för att kunna läka kroppen.

1. Näring: Om kroppen saknar vitaminer och mineraler så kan de ge en långsammare läkning. För att se om du saknar något och för att också kunna se vad kroppen ska undvika eller om du har andra dolda problem i kroppen så kan du kontakta: Susanne Lundborg Frekvensmedicin 0708811282 eller Maj-Britt Svensson Klassisk homeopat som arbetar med Kroppsscanning 0702-592758, 0302-43510.

2. Kotor: Om man har haft mycket felställning i kroppen under lång tid så kan det vara värt att ta massage eller gå till en osteopat eller annan terapeut för att balansera kroppen.NI är välkommen att boka tid för efterbehandling hos mig eller Ostepat Martin Axberg 0707-46 14 92 http://www.axbergsosteopati.se.

3.Musklerna: Musklerna kan bli mycket stela och korta när kotorna i ryggen flyttas. Tips för att mjuka upp dom är spikmatta, varma bad, bastu, stretchning, frekvensmaskin, akupuntur, yoga, zonterapi,akupressur, massage med djupverkande oljor eller värmekudde. 400gr Magnesium kan tas varje dag vid stela muskler. 

4.Balans: Undvik hård träning med tunga lyft och stress. Utför gärna yoga och stretcha musklerna. Ju mer balans i vardagen ju mer kan kroppen läka. Ät chlorella alger för utresning i njurar eller drick maskroste för att få ut gifter som sätter sig i organen.  Bra yoga för dom som har mycket värk är Iyengayoga, Yinyoga och Medicinsk yoga.

5. PH: Rätt PH-värde är viktigt att ha i urinet. Test finns att köpa på hälsokost. Är du för sur behöver du basa kroppen. Tips är pressad citron som blir basisk i magen. Svenska droppar, 1 tsk efter måltid. . Eller hålla en helt basisk kost med gröna grönsaker. Undvik kött, mjölk, gluten och socker.

6.Hormoner: En längre tid efter AtlasPROfilax så kan sköldkörteln och hormonerna börja bygga upp sig i kroppen. Detta kan ge symtom som svettningar, huvudvärk, yrsel eller likn. För att skynda på läkningen kan man ta tillskott som yamsrot (Wild Yam) eller Jod och Magnesium.

7.Omega3: En omega3 med olivolja är viktigt för att inte oljan ska härskna. Polyfenolerna i olivoljan gör att omega3 går ända in i cellerna och läker tarmen och resten av kroppen. Själv tar jag Zinzinos balansolja som gjort att mina pålagringar på skelettet har lossnat. Jag har försökt i flera år att få loss det , men på 5 mån lossnade med Zinzinos olja.

Jag hade själv inte kommit så långt som jag gjort idag, med min förut grova skolios som idag knappt är märkbar, om inte AtlasPROfilax samt dessa terapeuter och produkter hade hjälpt mig. Atlaskotan

http://www.pyoberg.se/arkiv/227

Se gärna också  www.atlasprofilax.ch/se för mer info om AtlasPROFilax.

Lämna en kommentar