Problem med olika långa ben? Tiltat eller roterat bäcken? Ont i höften/höfterna? Då är denna övning för dig! AtlasLinda instruerar.

Har du problem med olika långa ben, roterat bäcken, tiltat bäcken, värk i ländrygg eller ut mot höfterna då kan denna övning vara jättebra till dig!

Många av mina kunder får denna övning att göra helst varje dag på morgonen innan man går upp ur sängen och det sista man gör efter varje träningspass. Ju mera man gör det desto längre kommer justeringen att hålla. Så sluta inte göra den även om du inte tycker att du har några problem.

Jag hoppas du gillar min film och tycker övningen fungerar. I vissa fall kan det vara så att man har andra bakomliggande problem som faktiskt fysiskt olika långa ben, eller spänningar runt bäcken/rygg som man kan behöva hjälp med att släppa för att övningen skall fungera. Tveka då inte att ta kontakt med en duktig terapeut.

Tycker du om mina inlägg och videos och vill hålla dig uppdaterad? Prenumerera nedan, det kommer många nyheter i år du inte vill missa!