Hälsotips – Lavendel scrub

Köp EPSOMSALT och använd som bästa bodyscrub för dig och din hud. Den mest naturvänliga och hälsosamma scrub du kommer äga.

Jag har genom åren gett rådet till mina kunder att bada i rikligt med Epsomsalt för att få massa magnesium som är lätt muskelavslappnande och välgörande för kroppen. Det är ju även mycket populärt att ta Magnesium som kosttillskott men för vissa retar det magen och andra kan ha svårt att ta upp det på ett optimalt sätt.
Huden är ju vårt största organ så varför inte låta huden ta upp allt magnesium som den anser den behöver och kroppen kan reglera detta själv?

Sagt och gjort, jag har en massa Epsomsalt på företaget som jag nu säljer till mina kunder, 80:- för 1 kg och 120:- för 1,8 kg.
Ta en rejäl näve och använd saltet som det är och skrubba kroppen med tills allt löst upp sig och låt sitta en stund så kroppen kan ta upp det. Allt från 10-20 min. Skölj sen av det (ingen tvål efter) och torka dig. Fungerar alltså perfekt för er som inte har badkar utan bara dusch.

För extra lyxkänsla kan du göra som jag och plocka lavendelblommor som du torkar och blandar i. Perfekt gå bort present och perfekt att skrubba av sig den där torra sommarhuden som lätt ser fnasig och tråkig ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: