Nu finns Hypoklorsyra (HOCl) att köpa på mottagningen

Som ni vet gillar jag nya saker som dessutom funkar! Jag har därför tittat på en produkt som heter ”Hypoklorsyra (HOCl)” och har nu startat ett samarbete med Innemiljö och Hälsa för att kunna erbjuda er dessa produkter när ni besöker mottagningen.
 
Smart Desinfektion Gel och spray
 

Jag har haft några kunder/vänner/kollegor testa denna produkt och här är en reaktion som jag fick från en av dessa:

Linda det är helt fantastiskt, sen jag började spraya har det blivit bättre och bättre och det ska tilläggas att jag har sovit på tok för lite i helgen så det borde ju rimligtvis dessutom ha en negativ inverkan på läkningen! Mirakelkur🥳💕
Du måste testa detta på fler som lider av ögonlocksinflammationer titt som tätt🙏 Jag är såååå lycklig just nu🤸‍♀️ Vanligtvis är ögat kraftigt rött, svullet och den skavande känslan är vidrig. Inflammationen brukar vara som värst dag tre och där efter bli successivt bättre, men inte helt bra innan 10-14 dagar! Nu började vi spraya dag två efter första symtom och lyckades hämma inflammationen helt. Jag är förbluffad över resultatet💕💕💕💕 TACK!!!! 

Så vad är då Hypoklorsyra?

Hypoklorsyra är uppbyggd av en hypokloritjon (negativt laddad) och en vätejon (positivt laddad) och tillsammans bildar de en neutral förening.

Det är bl.a hypoklorsyra som våra vita blodkroppar producerar när de angriper bakterier och virus i kroppen. Hypoklorsyra angriper bl.a proteiner i mikroorganismernas cellmembran och förstör dem så att cellen brister och dör. Tack vare den direkta verkningsmekanismen spelar det ingen roll om bakterierna är resistenta eller multiresistenta mot antibiotika.

Syran har använts inom bl a medicin i många år och det finns många vetenskapliga studier som bekräftar effektiviteten. Hypoklorsyra är inom EU klassat som en biocid (EC1048, 2005AIII). Studier visar att hypoklorsyra dödar 99,9% av alla bakterier och virus, inklusive coronavirus.

Nedan kan ni läsa om hypoklorsyra från från ”Innemiljö och Hälsa” och Lisa har gjort en ganska omfattande beskrivning av detta där. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: