Snart händer det, är du med?

Ni är många som frågat om ni får köpa mina nya unika PEMF madrasser och när kommer de att finnas igen?

Alla mina 10 första jag beställde hem var redan förbokade och jag fick äran att dela ut dessa på juldagen iklädd tomteluva och sprida lite glädje.

Passa nu på att köpa en madrass till dig själv eller din verksamhet nu har vi fått in dem!
De storlekarna som finns är:
190×80 cm och kostar 5500:- inkl. moms, ev. frakt tillkommer.
150×60 cm (passar mycket bra på de flesta massagebänkar) och kostar 5000:- inkl. moms, ev. frakt tillkommer.

Är du massageterapeut eller använder en massagebänk i din verksamhet har jag ett specialerbjudande på denna madrass då jag anser ni kommer att vara så nöjda med denna och era kunder kommer älska den och själv vilja ha en, så kontakta mig för ert specialpris! Info@c1pro.se eller på Messenger går bra ”Linda Vigvinter”.
Är du ny och läser detta och undrar vad är då denna hypen om för något?
Då kan du läsa mera om våra egna unika PEMF – IR madrasser här. Vi är just nu ganska ensamma om dessa med hög kvalitet till mycket bra pris. Har du några frågor så tveka inte att ta kontakt med oss info@c1pro.se.

Responsen har varit mycket positiv här är några av deras reaktioner:

Jag hade letat länge efter en infraröd madrass som kändes helt rätt. Problemet var att jag inte hittade en som innefattade alla funktioner jag letade efter, och jag ville inte pussla med flera olika madrasser för att uppfylla mina önskemål. Men skam den som ger sig, hos C1 Pro AB hittade jag till slut vad jag letat efter, och lite till!
Jag är så otroligt nöjd och glad över madrassen och rekommenderar den varmt!

~Josephine~

Det har tagit lite tid att lära känna den och experimentera. Och under tiden har det gått lite i vågor för mig. Oftast har jag ÄLSKAT den. Den gör mig lugn och avslappnad och varm o go. Men sen ibland så vet jag inte om den gör så mycket. Men tillslut har jag landat på att den är riktigt bra! 🙏 ✨ Den får mitt nervsystem att varva ner och gör mig avslappnad och lugn. Vilket är preciiiis vad jag behöver.
Så ja jag gillar det och kan rekommendera den! 🙂

~Rebecka~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: